Skip to main content

Referencer

Udtalelser fra virksomheder

Rune Høyer

Indehaver / Direktør
SA-AL Køleteknik

I forbindelse med et generationsskifte tog vi fat i Jørgen, som tidligere havde kontaktet os. Det resulterede i, at vi etablerede en professionel bestyrelse for virksomheden, med ham som formand.

Ud over fire faste bestyrelsesmøder om året, kontakter jeg ham løbende efter behov, når jeg har brug for at spille bold om konkrete problemstillinger. Selv om Jørgen har travlt – hvilket jeg oplever som et godt tegn – er han yderst tilgængelig og ringer altid hurtigt tilbage, hvis han er optaget i situationen. Det er meget vigtigt for mig og ofte med til at løse akutte situationer.

Hans brede erfaring er til stor hjælp, og det, at han ikke er farvet af vores daglige drift, er i høj grad med til at udvikle vores virksomhed. Og så er Jørgen irriterende god til at slå ned på nogle af de ting, der gør lidt ondt. Det får os til at se og tænke over de ting, vi gør, og sætte retning og fart på vores udvikling.

Så hvis du ikke vil have kompetente og konstruktive mod- og medspil, så hold dig fra ham!

Kasper Sønberg Kjær

COO / Partner
Vigsø A/S

Igennem et tæt samarbejde med Jørgen Due Jensen har vi formået at styrke vores virksomhed i en udfordret branche. Jørgen er en tæt sparringspartner, der kender sin besøgstid, træder til når det er nødvendigt og samtidig holder sig i baggrund, når det vurderes hensigtsmæssigt.

Vi har igennem vores første 3 års samarbejde haft fokus på i første omgang krisestyring, som følge af COVID-19 og efterfølgende udvikling af forretningerne i vores koncern.

Jørgen er kommet med langsigtede betragtninger, samtidig med at vi har fået nogle håndgribelige værktøjer til vores videre vækstrejse.

Jeg sætter pris på det tætte samarbejde og kan give Jørgen de bedste anbefalinger, der spænder bredt fra damagecontrol til udvikling og vækst, krydret med den vigtige almindelig smalltalk i hverdagen.

Kasper Fey-Hansen

CEO / Partner
Arne Elkjær A/S + Hamiconsult A/S

Et meget tæt samarbejde mellem Jørgen og mig – samt det øvrige lederteam i vores to virksomheder – har været af afgørende betydning for den turn-around, som vi i fælleskab har formået at levere. Jørgens drive, engagement, erfaring og naturlige lederskab har haft stor indflydelse på selskabernes robuste udvikling og har givet mig uvurderlig sparring i min rolle som CEO. Der er altid handling bag ordene, opfølgning og opbakning og “real life erfaring” at trække på, uanset om dagsordenen er krisestyring eller udvikling af den fremtidige strategi/fastlæggelse af det fremtidige ambitionsniveau. Jeg sætter stor pris på mit tætte partnerskab med Jørgen”.

Ulrik Lauritsen

Direktør / Indehaver
Ikast Etiket A/S

“Jeg kender Jørgen som en meget professionel og dedikeret person, som altid går efter at skabe de bedst mulige resultater for virksomheden – I dette tilfælde som bestyrelsesformand for min virksomhed Ikast Etiket A/S.”

Fred Saks

Managing Director
Coast Nordic Cluster

“During six years, 2001 to 2007, being MD of Coats Denmark, Jorgen reported directly to me. It was a very professional and pleasant experience to work with Jorgen. He managed to a rare degree the difficult balance of creating market development, motivating his staff and continuously delivering results, even in phases with both tough market conditions and many corporate changes”.

Lars Gode

Head of Global Service / Installation
Gram Equipment A/S

“I min tid hos Linddana som After Sales Manager, hvor jeg var en del af ledergruppen, havde jeg den fornøjelse at deltage i konverteringen af Linddana fra en traditionel maskinfabrik til en international markedsfokuseret virksomhed. En konvertering under ledelse af Jørgen, som med sit store drive og resultatorienterede, professionelle ledelsesstil formåede at sikre en turn around for Linddana”

Aksel Sørensen

Økonomichef
Linddana  A/S

“Skulle jeg forsøge at samle beskrivelsen af dig i få ord må det være en professionel tilgang til ledelse med en ambitiøs fokus på resultaterne, uden at gå på kompromis med åbenhed, ærlighed og indlevelsesevne i andres behov. Du gik forrest med en smittende begejstring.”

Jan Riskær Nielsen

Fabrikschef
Linddana  A/S

“Jørgen Due Jensen har et professionelt “drive” der gør en virksomhed synlig. Hans “drive” påvirker i særdeleshed en organisation til at indtage den samme professionelle holdning til hverdagen. Ønskes yderligere oplysninger står jeg til rådighed.”

Anni Østergaard Clausen

Brand Manager
Velfac A/S

“Jeg kan kort og godt sige, at det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med Jørgen. Som virksomhedsleder er han både fagligt kompetent, målorienteret og generelt yderst dedikeret i alt, hvad han gør. Han er samtidig en af de mest motiverende mennesker, jeg nogensinde har arbejdet sammen med.”